• slider-1-bg
  • slider-2-bg
  • slider-3-bg
  • Official top 10 hose factory in China.

    Pabrik hos 10 ndhuwur resmi ing China.

  • Total production base occupies an area of 260,000㎡!

    Basis produksi dhasar ngrebut area 260,000㎡!

  • sdfsf

Babagan Perusahaan

Diadegake wiwit taun 1999, Teknologi Hibrida Fluid Group Hengyu Hebei Co, Ltd (Jeneng kuno: Hebei Hengyu Rubber Product Group Co, Ltd.) minangka pabrikan khusus kanggo desain, produksi, lan distribusi kabeh jinis selang fluks, fitting. , adaptor lan kopling cepet kanthi standar kualitas apik banget.

Ndeleng Liyane