Profil Perusahaan

Sapa Kita

Diadegake wiwit taun 1999, Teknologi Hibrida Fluid Group Hengyu Hebei Co, Ltd (Jeneng kuno: Hebei Hengyu Rubber Product Group Co, Ltd.) minangka pabrikan khusus kanggo desain, produksi, lan distribusi kabeh jinis selang fluks, fitting. , adaptor lan kopling cepet kanthi standar kualitas apik banget.

Sawise ngembangake 20 taun, dina iki, tanduran Hengyu Group wis akeh ngenggoni area 260,000 meter persegi kanthi kapasitas produksi luwih saka 10 yuta meter saben taun, supaya bisa nyukupi permintaan hugh saka pasar lokal lan oversea. Nganti saiki, Hengyu Group dianugerahi minangka perusahaan dagang merek terkenal "lan" perusahaan paling ndhuwur 10 "ing China.

asda

Jaminan Kualitas

Minangka salah sawijining pabrikan utama ing industri produk hidrolik, kabeh hos hidraulik digawe dening Hengyu Group, tundhuk lan ngluwihi standar internasional ISO 1436, SAE J517 lan EN 853 menyang EN 857 standar.

Hengyu Group wis nggawe fasilitas R&D dhewe kanggo produk anyar kanthi kualitas kanggo ngatasi kabutuhan pelanggan kanthi nduwe. Ing wektu iki, digunakake kanggo nguji lan njaga kualitas produksi kanggo saben urutan. 

sdfsf

Khusus sing ngomong, Hengyu Group terus ngenalake teknologi lan peralatan asing sing paling maju kanggo ningkatake kualitas produksi: mesin braiding MAYER saka Jerman, mesin pembungkus kawat SUNGIL saka Korea Selatan, mesin pengujian bledosan MAXIMATOR, mesin pengujian impuls BIMAL, lan produksi modern liyane peralatan pemriksaan 

Kisaran Produk

Desain produk unik kanthi teknologi produksi maju njamin produk-produk kualitas sing digawe: hos karet getah tali, hos karet gelang spiral, selang karet texitile, hos thermoplastic, selang mesin cuci tekanan, hos kulkas, hos karet tekanan getah, kelengkapan , adaptor, kopling cepet lan produk liyane.

Sertifikasi Kualitas

asdwqew