EN853 2SN / SAE 100R2AT

Keterangan Singkat:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tags Product

    APLIKASI UTAWA: Garis tekanan medium-dhuwur, kalebu konstruksi, alat mesin lan aplikasi pertanian, nggunakake cairan hidraulik utawa banyu adhedhasar banyu.

    SPES APPLIKAL: EN 853 2SN - SAE 100 R2AT - ISO 1436-1 2SN

    TEMPERATUR RANGE: -40 ° F / + 212 ° F -40 ° C / + 100 ° C

    TUBE INNER: Karet sintetis tahan minyak.

    REINFORCEMENT: Loro baja waja sing dhuwur.

    COVER: Karet sintetik kanthi abrasi, ozon lan cuaca tahan, Geni tahan kanthi persetujuan MSHA (warna karet lan permukaan permukaan bisa disesuaikan kaya panjaluk pelanggan)

    Fitur Opsi: Tutup UHMWPE tahan Abstrasi sing ekstrem - Suhu dhuwur (nganti 200 ° C) - Suhu rendah (nganti -50 ° C) - 2SN AGRO (desain khusus kanggo mesin pertanian)

    ID ROD OD MAX WP MIN BP MIN BR WEIGHT
    mlayu DN inci mm inci mm inci bar psi bar psi mm kg / m
    -3 5. 3/16 ″ 11.3 0,44 13.3 0,52 415 6010 1650 23920 90 0,27
    -4 6. 1/4 ″ 12.7 0,5 14.7 0,58 400 5800 1600 23200 100 0,34
    -5 8 5/16 ″ 14.3 0,56 16.3 0,64 350 5070 1400 20300 115 0,39
    -6 10. 3/8 ″ 16.7 0,66 18.7 0,74 330 4780 1320 Taun 19140 125 0,49
    -8 12. 1/2 ″ 19.8 0,78 21.8 0,86 275 3980 1100 15950 180 0,59
    -10 16. 5/8 ″ 23 0,91 25 0,98 250 3620 1000 14500 205 0,71
    -12 19. 3/4 ″ 27 1.06 29 1.14 215 3110 860 12470 240 0,89
    -16 25 1 ″ 34.8 1.37 36.8 1.45 165 2390 660 9570 300 1.37
    -20 31 1 1/4 ″ 44,3 1.74 47 1,85 125 1810 500 7250 420 2.27
    -24 38 1 1/2 ″ 50.7 2. 53.4 2.1 90 1300 360 5220 500 2.44
    -32 51 2 ″ 63.5 2,5 66.2 2.61 80 1160 320 4640 630 2.7
    -40 64 2 1/2 ″ 75.2 2.96 79.8 3.14 70 1015 280 4060 760 3.47

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan