SAE 100R17

Keterangan Singkat:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tags Product

    APLIKASI UTAWA: Aplikasi hidraulik tekanan tinggi, ing ngendi tekanan sing luwih dhuwur lan selang fleksibel dibutuhake.

    SPES APPLIKAL: SAE 100 R17 - ISO 11237 R17

    TEMPERATUR RANGE: -40 ° F / + 212 ° F -40 ° C / + 100 ° C

    TUBE INNER: Karet sintetis tahan minyak.

    REINFORCEMENT: Siji braids baja tegang sing dhuwur (DN6 ~ 10), Dua brains baja tegangan (DN12 ~ 25).

    COVER: Karet sintetik kanthi abrasi, ozon lan cuaca tahan, Geni tahan kanthi persetujuan MSHA (warna karet lan permukaan permukaan bisa disesuaikan kaya panjaluk pelanggan, pls waca kaca 8)

    Fitur Opsi: Tutup UHMWPE Abrasi sing ekstrem - Suhu dhuwur (nganti 200 ° C) - Suhu rendah (nganti -50 ° C)

    ID ROD OD MAX WP MIN BP MIN BR WEIGHT Constr.
    mlayu DN inci mm inci mm inci bar psi bar psi mm kg / m
    -4 6. 1/4 ″ 10.4 0,41 12.2 0,48 210 3045 840 12180 50 0,19 1B
    -5 8 5/16 ″ 11.5 0,45 13.6 0,54 210 3045 840 12180 55 0,22
    -6 10. 3/8 ″ 13.6 0,54 15.5 0,61 210 3045 840 12180 65 0,27
    -8 12. 1/2 ″ 18.6 0,73 20.7 0,81 210 3045 840 12180 90 0,46
    -10 16. 5/8 ″ 21.7 0,85 23.8 0,94 210 3045 840 12180 100 0,57 2B
    -12 19. 3/4 ″ 25.6 1.01 27.7 1.09 210 3045 840 12180 120 0,78
    -16 25 1 ″ 33.3 1.31 36 1,42 210 3045 840 12180 150 1.35


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan