Hose stim

Keterangan Singkat:


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlahe Min.Order: 100 Potongan / Potongan
  • Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tags Product

    APLIKASI UTAWA: Nggunakake ing industri petrokimia, limbah kapal kanggo mindhah uap jenuh lan super panas.

    TEMPERATUR RANGE: -40 ° C / + 210 ° C (-40 ° F / + 410 ° F) pedhot nganti 232 ° C (450 ° F)

    TUBE INNER: EPDM Ireng.

    REINFORCEMENT: Loro baja waja sing dhuwur.

    COVER: Karet perforated abang EPDM kanthi abrasi lan tahan ozon.

    ID OD MAX WP MIN BP MIN BR WEIGHT
    mlayu DN inci mm inci bar psi bar psi mm kg / m
    -8 12. 1/2 ″ 23 0,98 18 270 180 2700 130 0,42
    -10 16. 5/8 ″ 26 1.02 18 270 180 2700 160 0,46
    -12 19. 3/4 ″ 31 1.26 18 270 180 2700 190 0,77
    -16 25 1 ″ 38 1,5 18 270 180 2700 250 0,9
    -20 32 1 1/4 ″ 46 1.81 18 270 180 2700 320 1.27
    -24 38 1 1/2 ″ 52 2.05 18 270 180 2700 380 1.37
    -32 51 2 ″ 67 2.64 18 270 180 2700 510 2.05
    -40 63 2 1/2 ″ 81 3.19 18 270 180 2700 630 2.96
    -48 76 3 ″ 94 3.7 18 270 180 2700 760 3.72


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan